Your web browser, Internet Explorer is out of date.

Please download one of these up-to-date, free and excellent browsers:

Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Google Chrome or Brave Browser

Xv2ins not working

Video Game Mods Forums Xenoverse 2 Help Xv2ins not working

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #1001318
    nuggetblack
    Participant

      So every time I try to use Xv2ins it pops up with “bool__cdecl CmsFile::Load(const unsigned char * unsigned__int64) A value that was supposed to be zero isn’t” and granted I haven’t been modding for more than half a year yet so I am unsure of most of the problems but I can’t find a solution on Steam or Youtube so here I am. Thanks to those who answer with help

      #1001352
      Mirashikari
      Participant

        im trying to know as well and nobody tells me

         

      Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
      • You must be logged in to reply to this topic.

      Video Game Mods

      Video Game Mods is bringing modding communities together under a unified network. The original community creator retains control over the content and community for the game.

      Start your own Modding Community

      We allow modders to manage their own modding community using our platform for hosting and sharing mods, unlimited usage to grow your community without the hassle of hosting.

      Find out more

      Follow us on social media

      Please take a moment to follow us on social media, we will be posting new updates and featued mods. Theres going to be exciting new competitions for great prizes.